Centrul PULS

Ca urmare a creșterii ratei avortului și a sarcinilor nedorite, fundația noastră a înființat un centru de consiliere și informare pentru femei cu sarcină nedorită, sub denumirea de PULS. Centrul şi-a început activitatea în anul 2005, cu scopul de  a oferi servicii de informare și consiliere femeilor care se confruntă cu o sarcină nedorită, și servicii de asistență post natală. În timp, Centrul PULS și-a lărgit activitatea prin dezvoltarea și implementarea de proiecte educaționale și seminarii de informare pentru adolescenți și părinți. Scopul acestor programe este de a preveni comportamentelor antisociale care ar putea duce la o sarcină neplanificată și în final la avort, mai ales în rândul adolescenților. mai mult »

"Merită să aștepți"

"Merită să aștepți" este un program educațional dezvoltat și implementat de fundația noastră în anul 2007. El ca scop prevenirea comportamentele sociale abuzive în rîndul tinerilor, care duc la apariția de sarcini nedorite, boli cu transmitere sexuale, iar mai apoi duc la avort. Programul constă în prezentarea, în cadrul unei ore de curs, a unui material cu tematică de interes comun: relații, clădirea caracterului, sexualitate, efectele pornografiei, bolile cu transmitere sexuală, avort, etc.
Urmărește-ne pe Facebook»

Mentorare și reintegrare socială


Abandonul școlar, lipsa educației, familiile disfuncționale își lasă ampreunta adânc asupra unei societăți. Din această cauză, fundația noastră a deschis două centre de lucru în județul Suceava și Piatra Neamț cu scopul de a preveni abandonul școlar în rândul copiilor proveniți din familii cu situații financiare precare/disfuncționale și în rândul copiilor proveniți din centrele de plasament. Ambele proiecte au luat ființă la confluența dintre o nevoie și o pasiune. Pasiunea a venit din partea colaboratorilor nostrii, Bogdan&Melissa Ghițun și Lucian&Rebecca Avadanei. Nevoia a fost și constă în îndrumarea și asistarea copiilor care doresc să urmeze o formă de educație dar nu-și permit acest lux din pricina condițiilor de viață nefavorabile.

Tabere de vară

Locul ideal unde copiii combină voia bună și distracția cu învățarea altruismului, sacrificiului de sine, hărniciei și iubirii de semeni.

Echipe de voluntari

A fi voluntar înseamna mult mai mult decât a presta un serviciu în slujba comunității fără o remunerare. A fi voluntar înseamnă să fiii sensibil la nevoile celor din jurul tău și să fii dispus să ajuți. Inseamnă să oferi soluții, să aduci o licărire de speranță pentru cei neajutorați și neputincioși, pentru cei pentru care lumina de la capătul tunelului întârzâie să apară. An de an, fundația noastră asistă, prin echipe de voluntari, copiii abandonați din cadrul maternității din Oradea. implică-te»

Proiecte comunitare

Creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor este o prioritate pentru fundația noastră. De aceea, în 2015, am donat primăriei Oradea, primăriei Stroiești, jud.Suceava și primăriei Boldești-Scăieni, jud.Prahova, trei noi spații de joacă pentru copii. Cel din Oradea este situat pe str. Aluminiei 47. galerie foto »

 

ˆsus

Descriere

servicii de consiliere ȘI INFORMARE

Consiliere în criză de sarcină, consiliere post avort ,consiliere sindrom post partum, consiliere psihologică , consiliere pentru persoanele abuzate sexual, informare despre dezvoltarea vieții intrauterine, bolile cu transmitere sexuală(BTS), programe educative pentru tineri, intermediere cu centre maternale, servicii de adopție și diverse instituții acreditate, asistență pre și post natală pentru mămică și bebeluș.
Contactează centrul Puls aici »

servicii de ASISTENȚĂ POST NATALĂ

pentru noua mămică și bebelușul ei în primii doi ani de viață ai acestuia.. Sprijină și tu o proaspătă mămică cu scutece, lapte praf, hăinuțe sau diverse produse pentru nou născuți. detalii »

MeritĂ SĂ AȘTEPȚI

Coordonator proiect pe jud.Bihor:
BLAGA IOANA
Coordonator proiect pe județul Iași:
ERHAN EUGENIA
Coordonator proiect pe județul Botoșani:
LIVANU ALINA
Programul se desfășoară în parteneriat
cu Inspectoratele Școlare.

mentorare ȘI REINTEGRARE SOCIALĂ

Coordonator proiect pe județul Suceava: Bogdan&Melissa GHIȚUN blog »
Coordonator proiect pe județul Neamt: Lucian&Rebecca AVADANEI blog »

Tabere de varĂ

În fiecare an, organizăm tabere de vară în județele Bihor, Iași, Neamt și Suceava. Copiii sunt selectați din cadrul proiectelor fundației noastre. În marea lor majoritate, acești copii fac parte din familii devaforizate, disfuncționale, cu situații financiară precară. În cadrul acestor tabere copiii sunt învățați să prețuiască educația, să iubească binele, hărnicia, sacrificiul de sine și să-și iubească semenii. Costul pe copil pentru 5 zile de tabără, cu transport inclus este de 500 lei. Pentru donații click aici»


sĂPTĂMÂNA PENTRU VIAȚĂ

A fi voluntar înseamnă să aduci o licărire de speranță celor pentru care lumina de la capătul tunelului întârzâie să apară. Vezi cum poți să te implici alături de echipa noastră. fii voluntar »

Fă o schimbare în bine

» Sprijină un nou născut

» Sprijină o proaspătă mămică

» Ajută un copil să meargă în tabără

» Fă o bucurie de Crăciun